Wie zijn wij?


BAYU is dé winkel vol met kralen, handgemaakte sieraden, woonaccessoires en de leukste cadeaus! 

In januari 2021 is BAYU gestart als kralenwinkel en webshop. Onze producten worden van over de hele wereld bij elkaar geselecteerd. Zo vind je in de winkel kralen uit onder andere Indonesië, Japan en Griekenland. Wij controleren al onze producten op echtheid en kwaliteit. Zo gaat iedereen naar huis met unieke en duurzame producten waar je lang van kunt genieten!

Naast de enorme hoeveelheid kralen en benodigdheden vind je bij BAYU ook sieraden, woonaccessoires, en de leukste cadeaus! 

De sieraden worden ontworpen en handgemaakt door onszelf. De naam BAYU is afgeleid van het Indonesische woord ‘’Ayu’’, wat mooi en sierlijk betekent. Wij hopen te bereiken dat dat is hoe mensen zich voelen bij het dragen van onze sieraden.

Ook wordt een groot gedeelte van de (woon)accessoires en cadeaus handgemaakt. Denk aan plantenpotten, kaarsen, tassen en nog veel meer leuks. Dit zorgt ervoor dat je de winkel verlaat met een uniek cadeau voor een leuk prijsje!

Onze winkel is te vinden in het gezellige Oud-Rijswijk op de Kerklaan 72A. In onze winkel ben je altijd welkom voor vragen en natuurlijk een gezellig praatje. Leuk als je een keer langs komt!