Wie zijn wij?

Hoi! Mijn naam is Mascha, eigenaresse van BAYU.

BAYU is dé winkel vol met kralen, zilver, goldplated en handmade sieraden, lifestyle en tevens de plek waar je de leukste cadeau's voor jezelf en een ander kunt scoren!

In mei 2020 heb ik een kralenwinkel inclusief webwinkel Belle&Juul overgenomen. Samen met het team ben ik enthousiast aan de slag gegaan met het verder bouwen van dit mooie bedrijf. In de afgelopen maanden is er een hoop veranderd en hebben wij onze winkel in een nieuw jasje gestoken. Daarbij hoorde natuurlijk ook een nieuwe naam!

BAYU
Deze naam is ontstaan op een donderdagmiddag toen we op het woord ayu kwamen. Dit betekent mooi in het Indonesisch. Voor mij heeft dit nog een extra betekenis omdat mijn familie uit Indonesië komt en mijn moeder en nichtje ook werken bij BAYU. Wij wilden graag een verband leggen tussen ayu en wat er bij ons te koop is. Vanuit die gedachte is BAYU ontstaan. De b komt van het woord bijoux, wat staat voor sieraad. Ook klinkt het als "by you", wat ons doet denken aan handmade. Wij hopen iedereen te stimuleren zelf aan de slag te gaan met onze mooie producten!

Onze winkel is te vinden in het gezellige Oud-Rijswijk. In onze winkel ben je altijd welkom voor vragen en natuurlijk een gezellig praatje. Leuk als je een keer langs komt! 

Wij werken met veel liefde en passie aan BAYU en hopen jullie nog heel lang blij te maken met onze mooie producten.

Liefs Mas