Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met een product dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Dit geldt uiteraard alleen als je de gehele bestelling retourneert. Bij een deelretour blijven de verzendkosten voor jouw rekening. De kosten voor retourneren van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en risico.

Retourneren naar ons kan alleen wanneer je een bestelling hebt gedaan via www.bayu.nl.

Je kunt het retourpakket versturen naar:
BAYU
Kerklaan 72A
2282 CL Rijswijk
Nederland

De producten moeten daadwerkelijk aankomen in onze winkel. Afgeven in onze winkel mag natuurlijk ook. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet het product in de originele staat en verpakking worden geretourneerd. Oorbellen kunnen vanwege hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

Op de pakbon kun je aangeven welke producten retour komen door deze te markeren of aan te vinken. Bij ontvangst van je retournering zullen wij de retourzending controleren. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat het retour is ontvangen terugstorten op de rekening waarmee is betaald.

Als je beschadigde of verkeerde producten geleverd hebt gekregen zijn de kosten van retourneren uiteraard voor onze rekening. Je moet beschadigde of verkeerd geleverde producten binnen 3 dagen aan ons melden door een mail te sturen naar info@bayu.nl. Vermeld hierbij je ordernummer en een foto van het beschadigde of verkeerd geleverde product en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Het is helaas niet mogelijk om een product te ruilen. Wil je na jouw retour een nieuw product ontvangen? Plaats dan een nieuwe bestelling op onze website.