Workshops

Helaas worden er in de maanden Mei en Juni geen workshops gegeven. Wij zullen via de website en social media bekend maken wanneer we weer starten met de eerste workshop!! Hopelijk tot snel!

 

Wil jij allround worden in het maken van sieraden? Wil je meer informatie over trends, kleurentoepassingen en mogelijkheden van de verschillende materialen? Dan zijn de workshops van BAYU echt iets voor jou! 

Onze workshops worden gegeven op woensdagavond om 19.00 uur op de Kerklaan 72A en je bent vanaf 18.45 van harte welkom om rustig je plekje uit te zoeken. 

De workshops duren tussen de 1,5 en 2 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om een half uur lang te shoppen in onze winkel met 10% korting zodat je thuis verder aan de slag kunt! 

Ons maximaal aantal deelnemers per workshop is op dit moment 6 personen. Zitten onze workshops vol maar wil je wel graag meedoen? Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen en dan zetten wij je op de lijst voor de volgende workshop zodat je als eerst verzekerd bent van een plekje.

Ook hanteren wij een minimaal aantal deelnemers van 4 personen. Mocht de workshop te weinig aanmeldingen hebben hoor je dit uiterlijk de dag van te voren.

Reserveren kan telefonisch via 0625601313. Wij zijn bereikbaar van maandag tot zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.